zaterdag, 6 mei....

een datum die in vele agenda's al lang stond geblokeerd.

Vanaf 18.15h stroomden de toeschouwers toe, zochten zich een goede plaats op de tribunes en "droomden" over wat zou komen...

De zaal zag er mooi uit, de verwachtingen waren hoog en de zenuwen bij trainers en gymnasten waren gespannen.

Stipt om 19.15h startte de show.

De dromenfee voelde zich triest.

Alle dromen waren verdwenen uit haar grote dromenboek en ze had het niet eens opgemerkt. Ze besloot de droomplukkers weer op pad te sturen om het boek te vullen met mooie, lieve en gekke dromen... iedereen moest weer leren dromen!

Het werd een zeer wisselende tocht met dromenplukkers, Meneer Angst, nachtmerries en zoveel meer.

Heel wat figuren passeerden de vloer: zandmannetjes,vampieren, superhelden, heerlijke snoepen, vuurmannen, cowboys,...  we kwamen terecht in een oorlog, we werden verliefd, er kwamen boze dromen, spoken, we gingen op reis... We droomden erop los.

Het publiek kon genieten van een mooie show, vol afwisseling, muziek- en lichtspektakel en een verrassende act van Famba, de dames met hun percussie. 

De topsporthal vertoefde de hele avond in hogere sferen. Alle gymnasten brachten het beste van zichzelf. En Sterk en Lenig toonde dat het in verschillende disciplines thuis is! Zowel recreatief als competitief.

Het bestuur is tevreden met dit "droomteam" en dankt alle trainers voor hun geduld en inzet. Alle gymnasten en ouders voor het vertrouwen in de club en alle vrijwilligers en sponsors voor hun medewerking. Een speciale dank aan Sofie voor de regie en het scenario. 

Iedereen keerde met een lach op het gezicht naar huis... om zalig verder te dromen en na te genieten van deze mooi show!

 

Wil je nog even nagenieten van deze prachtige avond? Bekijk dan de sfeerfoto's via deze link.

Met dank aan Hendrik Mortier!