Klaar voor een nieuw turnseizoen?

1 september is niet alleen de start van het nieuwe schooljaar, maar ook de start van een nieuw Sterk en Lenig seizoen. Onze trainers staan alvast de springen om jullie opnieuw te verwelkomen. Kleuterturnen, tumbling, recreatief turnen, trampoline, acro, ... recreatief of competetief, bij Sterk en Lenig vind je steevast de ideale sportieve vrije tijdsbesteding. Hier kan je alvast heel wat info vinden over ons aanbod, hoe je kan inschrijven en enkele praktische afspraken.

Onze groepen

Neem hier een kijkje en ontdek ons uitgebreid aanbod aan groepen. Bij elke groep kan je zien vanaf en tot welke leeftijd je kan meeturnen in een groep, wanneer de lessen doorgaan, waar de turnlessen doorgaan, het lidgeld voor een volledig seizoen, ... Sommige groepen zijn vrij toegankelijk, andere groepen pas na selectie.

Onze seizoensfolder

Die kan je hier even doornemen. 

Nog niet helemaal zeker? Overweeg een proefles

Vanaf 2 september zijn er gedurende een 3-tal weken enkele Sterk en Lenig aanspreekpunten voor al jouw vragen. Is turnen een nieuwe sport voor jouw kind, dan raden we aan op eerst eens een proefles mee te turnen. na die les of de volgende training kan je dan beslissen om al dan niet in te schrijven.

Hoe inschrijven, 2 mogelijkheden

MANIER 1: AAN DE INFODESK

Gedurende de eerste weken (vanaf 2 september) kan je inschrijven aan de info balie in sporthal Keiskant, dit tijdens de lessen. Kom mooi op tijd zodat je kind alvast kan meeturnen. Daar vul je het inschrijvingsformulier in en kan je cash betalen. Je kan ook betalen via overschrijving. Let wel, je bent pas ingeschreven en verzekerd na betaling. Het inschrijvingsformulier kan je ook op voorhand afdrukken en reeds invullen. Het is belangrijk om leesbaar in te vullen en het rijksregister nummer van de gymnast in te vullen. Zonder het rijksregisternummer kunnen wij een Sterk en Lenig lid immers niet aansluiten bij de Gymnastiek Federatie Vlaanderen. (www.gymfed.be)

MANIER 2: ONLINE

Nieuw dit seizoen is de mogelijkheid om ONLINE in te schrijven. We raden dit aan voor wedstrijdgymnasten en gymnasten die al goed weten in welke groep ze terecht willen. Wil je online inschrijven? GA HIER VERDER NAAR ONZE INSCHRIJVINGSTOOL

Ook hier ben je pas effectief ingeschreven en verzekerd na betaling van het lidgeld. 

Goede afspraken voor een leuk turnjaar

Neem zeker deze afspraken even door. 

Informatie

Neem af en toe een kijkje op deze website en volg Sterk en Lenig op Facebook.

info@sterkenlenig.be

 

 

 

 

Date: 

Wednesday, August 2, 2017

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.